bemutatkozas

A Pakucs Ügyvédi Irodát dr. Pakucs Eszter alapította 2001-ben.

Az Iroda kiemelt szakterületei az ingatlanügyletek, kereskedelmi és általános társasági jogi ügyek. Sokrétű tapasztalattal rendelkezünk társaságok, illetve azok üzletrészeinek adása, vétele kapcsán is.

Az ingatlanjog keretében rendszeresen nyújtunk jogi tanácsadást és szolgáltatást ingatlanfejlesztőknek, és láttunk el teljes körű jogi képviseletet az irodaházak tulajdonosainak megbízásából a bérlőkkel való szerződéses ügyletek során. Az ingatlanjog területén az ipari ingatlanok jogi ügyleteiben, továbbá  osztatlan közös tulajdonú ingatlanok rendezésében, társasházak kialakításában és az ingatlan vásárlások és eladások területén is kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk..

Kereskedelmi és általános társasági jogi ügyek keretében rendszeresen látjuk el társaságok teljes körű jogi képviseletét a mindennapos ügymenethez kapcsolódó jogi kérdésekben és  szerződések elkészítésével kapcsolatban.

Ügyfeleink külföldi és magyar társaságok, és magán- személyek. 

Irodánk valamennyi munkatársa gyors, pontos, precíz, korrekt ügymenettel, az ügyfelek igényeinek maximális előtérbe helyezése mellett dolgozik.  Magas szinten beszélik az angol nyelvet, ami lehetővé teszi az angol nyelvű tárgyalásokat, az okiratok angol és magyar nyelven való elkészítését, illetőleg precíz jogi fordítások elkészítését.

Ügyvédi Irodánk Budapesten a XI. Kerületben, a Dorottya Udvar Irodaházban működik.

office

“Célunk, hogy az ügyfeleinknek kiváló szakmai és költséghatékony megoldásokat találjunk  kereskedelmi és ingatlan jogügyletek, illetve társasági jog területén”  - Dr. Pakucs Eszter

nyomtathato_verzio

Kapcsolat:

Dorottya Udvar, C Porta
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146
Tel: +36 1 279 3000

office@pakucs.hu
eszter@pakucs.hu

HQdesign.hu